Anadolu, iklim koşulları gereği fasulye üretiminin yoğun olarak yapıldığı bir coğrafyadır. Ülkemizde Erzincan, Konya, Çumra, Niğde, Kayseri, Ankara, Malatya, Doğanşehir, Elbistan ve Tokat´ta yetiştirilen dermason kuru fasulye, en çok tüketilen kuru fasulye çeşitleri arasında yer almaktadır.
Tesislerimizde boylama, taş ayırma, hafiftane eleme, renk ayırma işlemlerinden geçerek hazır hale gelmektedir.
Anadolu, iklim koşulları gereği fasulye üretiminin yoğun olarak yapıldığı bir coğrafyadır. Ülkemizde Erzincan, Konya, Çumra, Niğde, Kayseri, Ankara, Malatya, Doğanşehir, Elbistan ve Tokat´ta yetiştirilen dermason kuru fasulye, en çok tüketilen kuru fasulye çeşitleri arasında yer almaktadır.
Tesislerimizde boylama, taş ayırma, hafiftane eleme, renk ayırma işlemlerinden geçerek hazır hale gelmektedir.